Beboermøte 27. oktober 2011 kl 19.00

Torsdag 27. oktober kl 19.00 vil det bli avholdt beboermøte for Rykkinn Borettslag I på grendehuset, KI. Dette er for hele borettslaget. Beboere som ikke bor i blokk 1 vil da få et bedre innblikk i hva som skjer, og hvilke utfordringer beboerne og vi i styret har

Det som gjelder blokk 1 vil bli tatt opp først på møtet, da takstmann og representant fra Tryg vil svare på spørsmål. Dersom det er spørsmål som kan angå fler, så er det fint om de sendes til Helge på e-post (evt. via om oss -> kontaktskjema her på sidene) i forkant, slik at han kan videreformidle dem til rett person før møtet. Da vil man lettere kunne få svar på stedet.

Det er viktig å merke seg at detaljerte spørsmål som ikke angår andre ikke kan tas under møtet, da vi har begrenset med tid. Slike spørsmål tas med de enkelte håndverkerne, eller sendes på mail til Helge som videreformidler.

Etter at representantene for Tryg er ferdige med å svare på spørsmål, vil det være åpent for saker og spørsmål som gjelder alle andre ting i borettslaget.

Det vil også komme oppslag i oppgangene om møtet.

Vel møtt til beboermøte!