Se hva som er revet...

Hei alle sammen! Nå nærmer det seg oppstart i leilighetene...

Det var en del som ikke hadde anledning til å være med på forrige møte med Tryg for å se hva som er revet i leilighetene. Vi har derfor fått til et nytt møte neste

onsdag (24. august 2011).

  • Oppgangene 20, 22 og 24 møter kl. 10.00 på styrerommet
  • Oppgangene 26, 28 og 30 møter kl. 13.00 på styrerommet

Etter litt informasjon på styrerommet går vi ned i blokken, og alle kan da ta en titt i sin egen leilighet. Det firmaet som skal gjenoppbygge leilighetene deres vil kontakte dere senere for et møte angående farger, materialvalg og evt. andre endringer.

På taket er det nå synlig fremgang. De murer opp skillevegger (de som er mellom balkongene) i disse dager. På mandag og tirsdag blir det nye taket, som skal ligge over balkongene, heist opp. Etter at dette har kommet på plass begynner de å legge isolasjon, og tekker deretter taket seksjonsvis bortover (for å unngå vannlekasjer ned i blokken). Samtidig blir de nye endeveggene murt opp igjen. Alt dette arbeidet skal være ferdig 17/10.

Etter møtet med Tryg før ferien, så ble det bestemt at et frittstående firma skulle sjekke 15-20 leiligheter for mugg og sopp. Vi har ikke fått rapporten enda, så resultatet er fortsatt ukjent for oss.

Er det noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss i styret!